Tilaus- ja toimitusehdot 

Yleistä

Verkkokaupan tuotteita myy Taidekoulu Tuimala (y-tunnus: 2512430-9) Suomen alueelle. Verkkokaupassa myydään Liisa Tuimalan maalaamia alkuperäisiä maalauksia sekä muita tuotteita. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut.

Tuotteiden hinnat

Tuotteiden hinnat esitetään verkkokaupassa euromääräisesti kappalekohtaisesti. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveroa 10% (alkuperäiset taideteokset) tai 24 % (muut tuotteet, kuten julisteet ja postikortit).

Tuotteiden tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.liisatuimala.com ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Jotta voit tilata tuotteita liisatuimala.com-verkkokaupasta, sinun tulee olla 18-vuotta täyttänyt tai sinulla tulee olla huoltajan lupa tilauksen tekemiseen. 

Tuotteiden maksaminen ja maksutavat

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Käytössä ovat pankki- ja luottokorttimaksut.

Tuotteiden toimitus

Tilatut tuotteet lähetetään asiakkaalle pääsääntöisesti 1-4 arkipäivän sisällä maksun vastaanottamisesta. Mikäli toimitusaika viivästyy, asiakkaaseen ollaan yhteydessä.

 

Tilaukset toimitetaan Postin tai Matkahuollon kautta asiakasta lähinnä olevaan Postin / Matkahuonnon toimipisteeseen. Toimitustapa riippuu tilauksen koosta ja painosta. Posti / Matkahuolto ilmoittaa asiakkaalle, kun tilaus on noudettavissa. Toimituksen kesto on muutamia arkipäiviä ja riippuu Postin / Matkahuollon aikataulusta.

 

Alkuperäiset teokset toimitetaan asiakkaalle huolellisesti pakattuna postipakettina tai Matkahuollon pakettina. Julisteet toimitetaan putken sisällä postitoimituksena. Pienet tulosteet ja postikortit toimitetaan Postin kirjelähetyksenä.

Toimituksen hinta

Toimituksen hinta on kiinteä riippumatta tilattujen tuotteiden määrästä. Toimitusmaksu lisätään tilauksen kokonaissummaan.

 

Toimitushinta Suomeen: 25 € / tilaus

Tuotteen palautus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeuden ehtoina on, että tuote on käyttämätön, ehjä ja myyntikelpoinen ja palautetaan samanlaisena kuin se vastaanotettiin. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluun osoitteeseen info @ liisatuimala.com ja kerro, että haluat palauttaa tuotteen.

Jos toimitettu tuote on vioittunut, ota pikimmiten meihin yhteyttä.