Pastellimaalauskurssi

Pastellimaalauskurssi on käynnissä! Liity mukaan verkkokurssilleni ja opiskele pastellimaalausta oman kotisi rauhassa. Kurssiin kuuluu runsaasti videomateriaalia ja mielenkiintoista tehtävää, joiden ansiosta taitosi kehittyvät nopeasti. 

"Opin tällä kurssilla paljon enemmän parissa viikossa kuin opiston kurssilla puolessa vuodessa. Kiitos todella paljon ja aion jatkossakin ottaa teidän kursseja, sillä saan niistä niin paljon iloa ja hyötyä."

– Pastellimaalauskurssin osallistuja

  • Liisa Tuimala

Taide tehoaa myös epäilijöihin


Pakersin hetki sitten uuden Maalaa ja voi hyvin -verkkovalmennuksen parissa. Valmennus on kurssi luovuuden lisäämisestä, itsetuntemuksen kasvattamisesta ja paremmasta olosta. Valmennus pitää sisällään käytännönläheistä tietoa siitä, miten taidetta tekemällä voidaan vaikuttaa omaan hyvinvointiin. Osallistuja saa lisäksi ison setin mielenkiintoisia ja havainnollistavia tehtäviä, joiden avulla omaa hyvänolontunnetta ja voimavaroja voi lisätä heti.


Kirjoitin valmennukseen oppitunnin, joka käsittelee maalaamisen hyötyjä. On varsin mielenkiintoista, että taiteen tekemisestä eivät hyödy pelkästään ne henkilöt, jotka ovat luonnostaan kiinnostuneita taiteilusta. Asiaa on tutkittu esimerkiksi taideterapian yhteydessä ja on havaittu, että taide auttaa myös niitä ihmisiä, joita kyseinen toiminta ei kiinnosta tai jotka eivät koe olevansa yhtään taiteellisia.

Taiteellinen tekeminen auttaa prosessoimaan omia ajatuksia ja tarjoaa mahdollisuuden kehon ja mielen rentoutukselle, olipa kyseessä vuosikymmeniä taidetta tehnyt taidemaalari tai taiteesta mitään ymmärtänyt toimistotyöläinen.

Vertaan asiaa lenkkeilyyn. Lenkkeilystä hyötyvät nekin ihmiset, joita se ei pätkääkään kiinnosta. Lenkkeilystä hyötyvät myös ne, jotka eivät ole lenkkeilleet ennen tai jotka eivät koe olevansa liikunnallisia. Sama pätee taiteen tekemiseen.

Olitpa siis taiteellinen tai et, ota pensselit käteen!

 Tilaa kirjeeni tästä 

Liity suositulle sähköpostilistalleni ja saat parhaat ajatukseni sähköpostiisi kerran, pari kuukaudessa.

 

Kirjeessäni käsittelen esimerkiksi:

  • Miten minä teen taidetta

  • Miten sinä voit menestyä taiteellasi

  • Mitä taidekentälle kuuluu

Uskon avoimuuteen ja toistemme tukemiseen. Omi siis ideat itsellesi vapaasti. Voit myös milloin tahansa poistua listaltani.

 

Tilaa kirjeeni tästä:

Sähköpostiosoitteesi on turvassa. En milloinkaan jaa yhteystietojasi muille.