Tervehdys, ystävä!

 

Olen kuvataiteilija Liisa Tuimala ja työskentelen oman taiteeni parissa sekä Taidekurssien kurssiopettajana. Omassa taiteessani näkyy Suomen villi luonto ja tunnelmalliset maisemat. Luonto ja erilaiset elinympäristöt ovat innostaneet minua taiteilijana vuosia. Viime ajat suurin kiinnostukseni taiteessa on ollut haastavuudestaan tunnettu akvarellimaalaus, joka vei minut mennessään kerran sitä kokeiltuani. Myynnissä olevat työni löydät selaamalla sivuilla olevaa teoskauppaa.

 

Taidekurssit

Vuonna 2016 sain idean verkkomuotoisesta taideopiskelusta. Tajusin, että Suomesta puuttui mahdollisuus opiskella taidetta verkkovalmennusten kautta. Lähdin kehittämään ideaa tuttavani Sami Halttusen kanssa ja syksyllä 2016 Taidekurssit saivat alkunsa. Tällä hetkellä rakennan Taidekursseilla kurssisisältöjä ja ohjaan kurssilaisia heidän matkallaan yhdessä mieheni Tuomas Tuimalan kanssa.

Taidekurssien keskeinen periaate on se, että taidetta voi opiskella kotoa käsin. Oppi ei ole enää kiinni kursseille mahtumisesta tai sisään hyväksymisestä. Taidekurssit tarjoaa korkeatasoiset kurssit niin aloittelijoille kuin jo pidempään maalanneille. Kurssit käydään itselle sopivassa paikassa ja itselle sopivaan aikaan.

Minusta

 

Aloitin design-yrittäjänä 26-vuotiaana ja soljuin sitämyöden taidealalle. Minussa virtaa yrittäjän veri (kasvoin yrittäjäperheessä), joka saa tummempaa sävyä kiinnostuksestani taiteeseen.

Olen naimisissa Tuomas-aviomieheni kanssa ja meillä on 11-vuotias Johannes-poika. Taiteen ja yrittäjyyden lisäksi olen kiinnostunut hengellisistä asioista, luonnosta ja musiikista. Asumme pienessä merenrantakunnassa ja täällä saan nauttia metsistä, merestä ja luonnonrauhasta. Musiikin suhteen suurimmat intohimoni liittyvät jazziin.

Sähköpostiosoitteesi on turvassa. En jaa yhteystietojasi muille.

 Älä missaa mitään! 

Liity sähköpostilistalleni ja saat parhaat juttuni sähköpostiisi kerran, pari kuukaudessa. Kirjeen välityksellä pääset kurkistamaan myös kulissien taa.

 

Voit milloin tahansa poistua listaltani. Tilaa kirjeeni alta: